Leon Meijer's persoonlijke weblog

Here we go again!

Het lijkt maar niet op te houden! Van het LMeijer.nl feestweekend tot het weekend naar Johannes in Groningen, naar Malou in Eindhoven en het afgelopen weekend naar Eindhoven, Den Bosch en via Nijmegen weer terug naar Ermelo.

Ik geloof dat ik in de afgelopen 5/6 weken meer heb uitgevoerd dan in de daaraan voorafgaande 2 jaar, MAARRR dat zeggen we er niet bij (dus deze zin heeft niemand gelezen? mooi dan gaan we nu verder met de blog!)

Dit weekend stond eigenlijk het weekend met Johannes op de planning maar ik en planningen? Precies dat schiet niet op!

Goed waar moet ik beginnen, vrijdagavond begon het weekend bij mij in Ermelo en net als de afgelopen weekend met Malou, beetje kletsen, drinken, kaarten en uiteraard lekker naar buiten want wat was het toch heeeerlijk weer vrijdag! Boven de 30 graden, ech zo mogen er van mij nog wel een paar weken volgen! Maar bij mij binnen was 't maar rond de 18 graden, dat is ook wel lekker als je dan binnen komt. Vrijdag avond/nacht was ik aan het wachten op de videobestanden die ik eigenlijk nog zou knippen voor het feestje dat zaterdagavond was maar die waren pas rond 4 uur snachts binnen en toen vonden wij het nodig ook maar is te gaan slapen, dus dat was helaas mislukt!

De volgende dag weer vroeg op, eigenlijk nog te laat zelfs maargoed, er zou ons namelijk een vertraging van ongeveer 1 uur boven het hoofd hangen ivm werkzaamheden tussen Utrecht CS en Den Bosch CS maar wij hadden nog nét de laatste trein die niet ogeleid werdt (pfew).

Toen we in Eindhoven aankwamen heeft de vader van Malou ons naar het zwembad de Tongelreep gebracht waar wij de rest van de dag hebben gezwommen, we hebben uiteraard alle glijbanen gehad en het was lekker weer dus ook in het buitenbad geweest, eigenlijk wel zo'n beetje overal... Na het zwemmen zijn we met de bus naar het centrum gegaan en hebben daar bij de McDonalds gegeten, daarna zijn we naar het station gelopen omdat ik weer naar Den Bosch zou gaan voor het geplande feestje van Peter en Asterid Popelier (25 jaar getrouwd), Malou had wel mee gekunt maar die haar vader was zondag jarig dus zodoende dat dat niet gebeurd is.

Rond 18:40 was ik op station Den Bosch en omdat mijn ouders nog niet thuis waren ben ik met de bus naar huis gegaan en heb ik thuis nog snel geprobeerd wat met die videobestanden uit te voeren maar helaas schoot dat niet zo op, nouja dat is dan jammer hoor...

Om 20:00 zijn we richting Elshout gegaan waar ook de 50ste verjaardag van Peter gehouden was (zover ik kan terugvinden was dat voor LMeijer.nl bestond, zo'n 3 en half jaar geleden).

Peter begon met een "uitgebreide" speach, zoals hij zelf al zei ging hij niet iets korts vertellen maar gewoon iets vertellen.
De muziek begon met een soort tijdlijn dat was wel leuk gedaan vanaf het samen gaan van Asterid en Peter tot de geboorte van Ilvy het 3de kind van hun.

De rest van de avond hebben we uiteraard gefeest en ook bijgepraat met oude bekenden uit de buurt of mensen die vroeger in de buurt woonden maar nu een stukje zijn verhuisd. Er werd ook veel gedanst, gepraat en gelachen (gefeest dus :-P) het feest was rond 01:45 (snachts) afgelopen, toen zijn we weer richting huis gegaan en maaris gaan slapen.

Dan hebben we nog de zondag, terug naar Ermelo. Rond een uur of 12:23 met de trein naar Eindhoven om daar Malou op te pikken en toen begon het... met de trein van 13:32 naar Den Bosch, nouja eigenlijk naar Utrecht maar die trein ging niet verder. Dus wachten op de volgende trein die via Nijmegen naar Utrecht zou gaan, op het bord stond helemaal niks, maar op de trein "Schiphol" dusja dan ga je toch maar gewoon naar binnen, roept op een gegeve moment de conducteur "Hier een bericht aan de machinist van de heeft u uw porto wel aanstaan", bleek de machinist er nog niet te zijn dus wij wachten en wachten tot die er eindelijk was, er zat echt bijna geen mens in die trein en dan was het nog niet eens de stilte coupé, gelukkig had ik gedacht aan kaarten dus maar een potje kaarten in de trein.
Vlakbij Nijmegen was er ineens een flinke knal te horen het leek wel of de trein naast het spoor belande, hij sloeg ook af en reed vervolgens gewoon door naar Nijmegen (wij zaten ook achterin dus het was vast niemand opgevallen). De BEDOELING was dat die trein verder zou gaan naar Utrecht CS en hij had zelfs de in Den Bosch opgelopen vertraging weer ingehaald, maar toen kwam het omroepbericht dat "er een technisch mankement is aan deze trein" (goh, dat was nog niet opgevallen:P) "de trein aan de overkant zal eerder vertrekken" dus wij maar naar de overkant, ook nog getwijfeld vanaf daar de Intercity naar Zwolle te nemen maar ook dat schoot niet op.
Dus maar wachten bij spoortje 3, Malou kwam nog een vriendinnetje tegen op het station van Nijmegen (ja het land is klein) toen kwam er eindelijk een trein maar die bleek naar Eindhoven te gaan (het is dat iemand het zei, anders waren we weer terug bij Start :-P).

Toen kwam 'ie eindelijk, de trein naar Utrecht CS! Gelukkig hadden we de aansluiting op de stoptrein naar Zwolle gehaald, al met al waren we rond 17:35 dan toch daar waar we moesten zijn, eerst nog even naar mij geweest om ff wat de drinken en een plaspauze te houden, daarna naar de Wittenborgh even wat eten, ze zaten daar om 18:50 nog te eten pffff, toen hun aan het toetje begonnen zijn wij ook gaan eten en toen hun met het TOETJE klaar waren waren wij klaar met het volledige eten (mensen, mensen eten moet SNEL:P 10 minuten is meer dan genoeg) toen de afwas er doorheen gejast + opruimen en toen waren die anderen net klaar met het toetje dus maar snel naar boven voordat wij dalijk hun afwas ook nog konden doen, en dat dacht ik toch even niet;)

Savonds nog ff wat TV (welliswaar via Internet) gekeken, even op het balkon gezeten en zitten praten en zo is 't weekend weer voorbij!

Ehm, wat staat er voor volgende week op de planning? Niks, zwemmen, pretpark, Eindhoven, Den Bosch, Groningen of hoe zit het eigenlijk met die vakantie????

Goed, iedereen weer een fijne week toegewenst met weinig voetbal (hoop ik ditkeer) en hopelijk een beetje mooi weer!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.