Leon Meijer's persoonlijke weblog

Ja of Nee

Goeiedageem!

Even een quote uit het blogje "Terug naar het Zuiden" over het vorige weekend:

Nou dan ben ik benieuwd wat er volgende week weer op het programma staat... eerst maaris een weekje werken en als het goed is komt er 1 dezer dagen een mail / bericht binnen van Hester Brons dat ze een baby heeft en dan gaan we ook nog even op kraamvisite (zodra dat uitkomt) meer daarover binnekort op LMeijer.nl.

Helemaal zeker was het nog niet wat LMeijer het afgelopen weekend zou gaan doen, maar dat veranderde al snel toen dinsdag mijn telefoon ging, het was de woonservice Den Bosch, want zoals velen van jullie weten ben ik actief aan het reageren op huizen in Den Bosch en omgeving in het kader van "zo-snel-mogelijk-Ermelo-uit-liever-5-jaar-geleden-dan-morgen" :-P... In iedergeval de woningservice belde, ik was eerste geworden voor een woning aan de Maaspoortweg in Den Bosch naast het lokale winkelcentrumpje. Dus zo was de planning voor het weekend alweer gevuld, terwijl ik eigenlijk een doe rustig aan weekend geplanned had maar ach, ik hou al niet van plannen dusja... lekker belangrijk!

Het weekend begon vrijdag met een stukje tandemen met Malou, ff stukje door Ermelo heen en langs het spoor bij Harderwijk waar een paar treinen stilstonden met pech, was d'r 1 stuk.. OEPS:P De volgende dag zijn we met de trein naar Den Bosch gegaan dus, om o.a. naar dat huis te kijken maarrrr zoals hierboven gequote staat over Hester moesten wij ook nog uit voor een cadeautje voor Daniël, de baby van Hester (afgelopen week kwam het bericht via via via binnen) uiteraard kunnen we nog niet op bezoek want Hester zal wel eerst uit moeten rusten en dingen voor zichzelf doen samen met haar vriend en ook eerst zal familie en vrienden komen lijkt mij;)

In iedergeval zaterdag aangekomen in Den Bosch eerst maaris de stad in gegaan om dus naar een cadeautje te kijken, toen kwam Malou met een goeie: "Er zit hier toch zo'n feestwinkeltje" OWJA! Natuurlijk! dus wij daar naartoe en geslaagd voor een leuk cadeautje (en ik zal hier is even lekker niet neerzetten wat het is geworden voor het geval dat ...).

Daarna zijn we met de bus naar mijn huis gegaan en hebben ff gekaart, daarna op naar de Maaspoortweg, 5 minuten met de auto (nog niet eens denk ik). Het was een ruim appartement, 3 slaapkamers, woonkamer, badkamer met bad, wc en de woonkamer met inbouw-keukentje zo'n 70m² (vierkante meter) oppervlakte.

Zag er zeker niet verkeerd uit, moet nog wel aardig wat gebeuren maar ik kon er nog zondagavond over denken dus dat gaan we dan maaris doen :-).

Na het bekijken van het huis direct maar even patat gehaald bij de frietzaak in het lokale winkelcentrum (gelukkig niet die andere bij ons dichtbij :-P).

Zaterdagavond zijn we nog ff gaan fietsen, op weg terug heb ik Malou de weg laten zoeken en voor iemand die nog nooit bij ons thuis in de buurt geweest is vind ik in 1x goed (uiteraard via een andere weg) fietsen toch niet verkeerd ;-).

De volgende dag maar weer met de trein naar Ermelo, heerlijk airco's in treinen hmmm. Alleen een beetje jammer dat de stoptrein naar Zwolle zo laat was (+25 minuten vertraging) dus zijn we maar met de intercity naar Amersfoort gegaan en vanaf daar weer verder met het stoptreintje. Om het makkelijk te houden heb ik op de Wittenborgh gegeten (scheelde weer koken en boodschappen en ach... 4 euro is zo duur toch ook weer niet :-P) Jannet had gekookt, macaroni met KIP (dat is een echte AFrader, wie stopt d'r nou kip in de macaroni? Jannet dus :-P) verder was 't wel te eten.

We hebben 't weekend afgesloten in de Twins (lokale kroegje van Ermelo).

Nou, dan rest mij nog 1 ding hier neer te zetten; anders heeft de titel van dit blog ook niet echt "nut".
Na niet al te lang nadenken en bespreken met derden heb ik besloten het huis niet te nemen, (ookal wil ik dan nog zo graag weg daar:P) en ga dus verder met de zoektocht, het komt in iedergeval dichterbij!

Volgende week dan een rustig weekend? Niks daarvan! volgende week een 25 jaarse bruiloft en een gezellige treinreis want het treinverkeer tussen Utrecht CS en Den Bosch ligt volgende week overhoop...

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.