Leon Meijer's persoonlijke weblog

Zomermarkt Sonneheerdt 2010

Woensdag de 16de juni, ja alweer een paar dagen geleden, was er een door Sonneheerdt georganiseerde "zomermarkt" de opbrengst gaat naar 'n goed doel.

Ik had nog voldoende compensatie uren dus maar een dagje vrij opgenomen en had d'r ook een uitnodiging voor gekregen dus waarom niet is even kijken.

De markt was o.a. bedoeld voor (oud)-cursisten die de opleiding tot "internet oplichter" ik bedoel "internet ondernemer" gevolgd hebben zodat zij hun bedrijf konden promoten. Er was vanalles en nog wat, een rad van avontuur waar je prijzen (vooral koekjes:P) kon winnen, verder was er een hele boel "ouwe troep" (aldus een medewerker - maar dat had ik niet gehoord:P) te koop en Roy en Delano draaide muziek dat ook via internet werd uitgezonden, beetje jammer alleen dat Henk ter Haar precies door de verzoekjes heen babbelde met zijn rad van avontuur:P

Het hele gebeuren duurde tot 15:00u (liep natuurlijk iets uit), gelukkig scheen het zonnetje en was het wel een mooie dag, het was het wel waard om even te gaan kijken.

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.