Leon Meijer's persoonlijke weblog

Terug naar het zuiden

Welkom in het LMeijer ehm... ehm tja verzin is wat leuks:P.. "WEEKEND" ja doe een keer normaal, welkom in het LMeijer weekend:P...

ERMELO, Donderdag 17 juni 2010

Stilzitten lijkt er de laatste tijd niet meer bij want dan is het vakantie, dan zijn er 2 feestjes dan gaat LMeijer naar Bedum (Groningen) en dan weer naar Eindhoven in 't zonnige zuiden van dit land, maar daar komen we zo op want het weekend begon donderdagavond in Ermelo samen met Malou.

Wij hadden het gekke idee om een (pokke) eind te gaan lopen dus het idee om de (laatste) trein richting Putten te pakken en dan maar zien hoe we terug komen, maar eerst maar even wat drinken bij mij thuis en daarna naar bar Twins, het was nog lekker warm en zonnig die avond dus hebben we aardig lang op het terras gezeten waarna we weer terug zijn gegaan naar de stationsstraat en daar nog even één drankje zouden doen en dan zouden gaan lopen, we hadden wel al besloten toch maar in Ermelo te blijven want daar kun je immers ook lopen toch?

Echter ging het niet volgens plan en werd d'r 1 "een beetje misselijk" oeps:P dat kan gebeuren natuurlijk het leek ook niet snel over te gaan dus dan maar slapen en vrijdag maar weer zien...

Vrijdag ochtend veels te vroeg wakker dus "Nou, daan gaan we nu toch?" - geen probleem dus wij naar het Ermelose bos, richting zo'n 1 of ander kaasteeltje, het was nog voor 10:00u dus echt snel iemand tegen komen doe je niet? toch? Nou wél dus! Op een gegeve moment zien wij iemand lopen met een hond, nouja eh lekker belangrijk maar wij kippigen hadden niet door dat het een bekende was: "Goedemorgen! Zozo, ik kan niet eens even rustig mijn hond uitlaten op mijn vrije dag, krijgen we dit..." ehm ow Henk! goedemorgen ben jij het hahaha, was het Henk ter Haar! Op een vrijdagochtend veels te vroeg verwacht je veel maar niet... Nou maar weer doorgelopen terug richting de stationsstraat.

Smiddags moest Malou nog werken dus gaan we snel door naar zaterdag. Ja ooit in een ver verleden zou ik is mee gaan naar Eindhoven om o.a. naar Stratums end te gaan in Eindhoven (zeer bekend uitgaansgebied in Eindhoven) dus om 10:45 al in de trein naar Utrecht CS, daar nog even gepauzeerd en daarna door naar Eindhoven, het zonnetje scheen zo af en toe een beetje en het was lekker weer, we kwamen net bij Malou binnen waar haar ouders naar het NL 11 tal aan het kijken waren (WK 2010) en ongeveer 5 min later werd de eerste goal gemaakt, niet dat wij het gingen volgen maargoed...

We hebben de bus gepakt ricthing City Centrum (winkelcentrumpje) en daar nog even wat rondgekeken, savonds na het eten zijn we dus naar de stad gegaan, daar was het nog niet zo heel druk maar wel al een gezellige boel want ja NL had de wedstrijd gewonnen dus de halve boel was oranje natuurlijk!

We zijn in een aantal (ja zijn d'r daar zoveel!) cafés geweest en voordat we teruggingen nog even ergens geinternet (ach why not:P) en toen met de laatste bus terug richting CBR.

De volgende ochtend weer hardstikke vroeg wakker, wat dat is? ik snap het niet maar de laatste tijd is uitslapen er ook niet meer bij! (heb je wel wat aan je dag ;-)). Zo rond een uur of 13:00u de trein weer gepakt richting Ermelo, dat duurt nog best lang - Eindhoven-Ermelo in Eindhoven was het wel een stuk warmer dan in Ermelo pffff :-P

Om het weekend af te sluiten nog even een tandum geleend bij Studio Wittenborgh en daarmee naar de mcDonalds gegaan om ff te eten en daarna nog ff chillen op Malou d'r kamer @ Wittenborgh.

Nou dan ben ik benieuwd wat er volgende week weer op het programma staat... eerst maaris een weekje werken en als het goed is komt er 1 dezer dagen een mail / bericht binnen van Hester Brons dat ze een baby heeft en dan gaan we ook nog even op kraamvisite (zodra dat uitkomt) meer daarover binnekort op LMeijer.nl.

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.