Leon Meijer's persoonlijke weblog

Verjaardag Manon 2010 (19)

Goedendag! Vannuit een Oranje kleurend 's-Hertogenbosch: Welkom in het LMeijer.nl FEESTweekend.

Ja mensen, 't is niet meer normaal aan deze kant, 3 feesten in 1 weekend, je zou zeggen dat past niet, nou let maar is op :-P

We beginnen bij de verjaardag van Manon, mijn zusje.

Donderdag 3 juni is mijn zusje offciëel 19 geworden (tja en dat zusJE krijg je d'r niet meer uit ben ik bang :-P).

We hebben haar verjaardag zaterdag de 5de gevierd, en wat was het toch een pracht weer buiten! 28 graden in de schaduw, geen wind en voor de verandering was het niet benauwd of broeierig warm maar gewoon HEERLIJK!

Opa en oma uit Den Bosch (van mijn moeders kant) waren er al vroeg, ik heb nog even kort het filmpje laten zien van onze vakantie maar de interresse was er een beetje vanaf omdat ze liever zsm de beste plaatsen in de schaduw wilde bemachtigen :-P Dus dat komt dan nog wel een andere keer!

Even later kwamen mijn opa en oma uit Deventer, en jaja ik zat al te wachten, wat wordt het ditkeer? Snoep, Chips, 50 cent of HEBBEN ZE DIE ONZIN EINDELIJK AFGELEERD? Maar nee mensen ditkeer geen sneop, ook geen chips of een bedrag van 50 cent nee een knal blauw T-Shirt, wat van een heel duur merk zou moeten zijn vandaar dat ze ook het kaartje eruit hadden geknipt want jaaaa het kwam van iemand die in zo'n winkel werkt bladieblablabladiebla....... heb de helft niet eens gehoord maargoed iedereen kent ze wel, de geurtjes uit de winkels, elke winkel heeft zo'n beetje zijn eigen geur dus ik rook er is aan, hmm wasmiddel (natuurlijk, het mag niet opvallen dat het eeh.... hmm...) maar 1x uitwassen is natuurlijk niet genoeg, na een kort onderzoek bleek het gewoon een T-Shirt van 2 euro 50 te zijn van "een goedkope winkel" - dan denk ik.. WAAR SLAAT DIT OP?! Geef of niks, of LIEG er niet over want wat maakt het nou uit? Een duur shirt of een goedkoop shirt? Ik zie het verschil niet hoor en het boeit me nog minder en ten slotte wie was er ook alweer jarig? Precies! IK NIET. Dus bij deze, hou je troep bij je! :-P

Ehm goed waarrr was ik gebleven, owja opa en oma uit Deventer (ja over die mensen kun je een hele weblog beginnen maar Lekker Belangrijk) lat er kwamen kennissen uit Waalwijk en mensen uit de straat en ook de vriendinnen van mijn zusje, die hadden overiggens een leuk cadeau gegeven, ze hadden met z'n alle een soort schildrijtje gemaakt met daarop hun namen en dat ze mijn zusje van hun naar een schoonheidsspecialiste kan. Verder heeft ze veel geld gehad en handdoeken (met label eraan:P), ook erg leuk.

We hebben eigenlijk de hele dag lekker in de tuin gezeten dus, ook de trampoliene was opgezet dus af en toe ff lekker springen om een fris windje
te vangen ;-)

Savonds heb ik friet gehaald bij Cafetaria Mickey in Den Bosch, nou daar kan ik ook nog wel wat over zetten, ik houd het kort: "Zéér weinig patat, smerige snacks en veels te duur voor wat je krijgt ".

"Eindhoven" was helaas verhinderd vandaag, maar niet getreurd, dat komt goed in de volgende blog (60 jaar getrouwd!).

Later in de avond kwamen Wilma en Micheal nog (die ook bij ons in de straat wonen) dat was ook nog even erg gezellig!

Zo rond een uur of 23:00 was alles voorbij en ik moet zeggen het was een geslaagde dag!


Bijna vergeten! (hoe STOM kun je zijn na het plaatsen van onderstaande LINK naar FOTO'S) ze heeft ook nog een gloedje nieuwe upperclass digitale camera gekregen (12 mpix) met een goeie lens erbij, daar zijn de meeste foto's dan ook mee gemaakt!

Hier zijn nog wat foto's van deze dag!

Binnekort gaan we verder met deeltje 2!

1 Reactie

Lineair

 • Johannes  
  Moi Leon.
  Zo, zo een druk weekend achter de rug ;-)!
  Leuk cadeau hadden de vriendinnen van Manon bedacht erg origineel!
  O ja de links op de Twitter pagina doen het hier niet.
  Tot vanavond!!!
  Gegroet,
  Johannes.

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.