Leon Meijer's persoonlijke weblog

2010-05-14 Even gezellig bijkleppen!

Het schoot maar niet op he, telkens probeerde Jean-Paul en ik een afspraak te maken om weeris bij te kletsen, Jean-Paul en ik hebben allebei bij Hofstee gewerkt (een van de weinige aardige mensen van dat nu niet meer bestaande bedrijf).
Maar gisteren kwam 't er dan eindelijk van we hadden afgesproken bij de Bakker Bart in het pietoriske Ermelo, het werd iets later maar Lekker Belangrijk, we hadden lekker gegeten daar, maar een grote italiaanse bol gezond was niet genoeg dus nog maar ieder een half roombroodje erachteraan!

We zijn na de BB een stukje gaan lopen door het gat Ermelo en hebben gepraat over Hofstee en ons werk, Jean-Paul werkt nu bij de Mariene in Den Helder, dat is natuurlijk erg interessant en hij heeft 't ook naar zijn zin daar!
Daarna zijn we nog naar mij gegaan want de laatste keer was nog op de Wittenborgh (dat is dus meer dan een jaar geleden :P, nu had ik hem nog wel een paar keer "tussendoor" gezien bijv. in Utrecht op het station) maargoed, ff wat gedronken en later ben ik met hem nog ff langs de Lidl en Appie Hein gegaan en ben ik mee gefietst richting de camping waar zijn ouders werken en daarna weer terug naar huis...

Binnekort, nouja "binnekort" ehm... "ooit" is beter misschien:p ga ik een stukje mee varen met de mariene, als ze een speciale dag organiseren dat dat kan, dat zou wel erg mooi zijn om ff te zien!

't was erg gezellig en moeten we zeker vaker doen, mja waar is de tijd gebleven:p

Binnekort op LMeijer.nl: Duitsland 2010!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.