Leon Meijer's persoonlijke weblog

Verjaardag 2010

Beter laat dan nooit, maar afgelopen weekend heb ik samen met Ronald, Charlie en Loes mijn verjaardag gevierd op de stationsstraat in Ermelo, voor familie en kennissen heb ik het al in het weekend van 16 januari gevierd (ik was de 15de januari jarig namelijk) maar zaterdag dan voor vrienden.

Rond 10:50 heb ik Jaap en Johannes van het station gehaald, die heb ik ook al lang niet meer gezien dus gezellig dat hun er waren!
Ondertussen waren Ronald en Charlie bezig om alvast wat dingen voor het avondeten voor te bereiden, Charlie zou Surinaamse bami maken namelijk.

Ik heb Johannes nog een filmpje laten zien dat ik met Jaap gemaakt het in het nieuwe Sonneheerdt gebouw, best melig:P ook hebben we nog de video-opnames gekeken van het autorijden in Assen (Gassen in Assen 2009), Jaap wil misschien ditjaar ook wel mee doen als het weer doorgaat!
Ook hebben we wat audio opnames zitten luisteren.
Omdat Jaap en Johannes weer voor het "donker"terug wilden zijn in het Noorden zijn ze rond 14:15 weggegaan, ze gingen ook nog ff langs de Wittenborgh namelijk;)

Eigenlijk gelijk daarna kwam Karel met de taxi aan, ik heb met hem lang zitten kletsen, het duurde vrij lang voordat de rest kwam, dat was eigenlijk rond etenstijd. We waren nog op Delano aan het wachten, die was in Almere iemand aan het helpen met verhuizen en was daardoor erg laat, uiteindelijk zijn we gewoon gaan eten, het was erg stabiel wat Charlie gemaakt had!

Rond 20:00u kwam Karel's taxi alweer, hij kon blijven slapen maar hij ging toch weer naar huis;). De rest van de avond hebben we gekletst en wat gedronken e.d. en een beetje heen en weer van mijn naar Ronalds kamer geswitched en terug:P Tja op mijn balkon kon namelijk gerookt worden want dat is binnen Access Denied!

Het is iets van 04:30u geworden maar het was wel gezellig dus dan geeft dat niet, rond 11:30 ben ik weer wakker geworden en hebben we bij Ronald nog een tosti gegeten, smiddags hebben we afgewassen en opgeruimd en heb ik mijn kamer maar meteen een schoonmaaksessie gegeven want dat is ook nodig na 'n feestje.

Hopelijk vier ik volgend jaar mijn verjaardag @ Den Bosch, de "bedoeling" is dat ik ditjaar naar Den Bosch ga verhuizen :-D

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.