Leon Meijer's persoonlijke weblog

Overzichtsblog 2009

Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2009/2010. 2009 was een jaar met een aantal vrij grote veranderingen! Het jaar is weer snel gegaan! Hier is weer de jaarlijkse overzichtsblog!

En net zoals bij het overzichtsblog van vorig jaar: Voor het laatste nieuws, begin dan te lezen bij december in dit logje;)

Januari
Bekijk alle logs van Januari hier

2009 begon natuurlijk met het "vurige" oud en nieuw bij Marko in de torenflat in Zeist. Twee etages onder ons was een brommer op het balkon in de fik gevlogen! We hebben geholpen met de buren van het brandende huis om te blussen. Er zijn geen gewonen gevallen ;-) alleen een berg schade.

Januari was de laatste maand (nouja wat je maand kunt noemen) bij Hofstee! Eindelijk weg daaro bij die prutsers!!!! ow sorry wat zeg ik nu hahahaha nou in iedergeval een update over Hofstee, ik belde een keer naar het telefoonnummer van "Mior Ermelo" en hoorde alleen een toon van "ingesprek" dus ik dacht nou, dan bel ik Mior Eindhoven met de vraag of ik door kon worden verbonden met de locatie Ermelo, dat was niet mogelijk want "die locatie is gesloten" dus... waar is Hofstee? Vanished without a trace, opgeruimd staat netjes toch?

In januari ben ik ook weer een jaartje ouder geworden! 21 to be exactly ;-)

Februari
Bekijk alle logs van Feburari hier

Februari was zo'n maand van.. swtichen van baan, afwachten op het een en het ander en een beetje op school rondhangen..

Maart
Bekijk alle logs van Maart hier

In maart is mijn moeder 50 geworden en hebben we dat gevierd in het Slot in Den Bosch (Empel) het was heel gezellig! Rachel was er ook bij, alleen 1 ding. . . het slot is spoorloos verdwenen, ze zijn er mee gestopt daar, waarom? geen idee. . .
Bekijk alle logs van April hier

Een grapje? er zijn geen blogs uit April, niet dat er niks gebeurd is in April beetje afwachten of ik bij de Gemeente Utrecht zou beginnen, hoe het met mijn verhuizing gaat van de Wittenborgh naar de Stationsstraat en dat soort dingetjes.

Mei
Bekijk alle logs van Mei hier

In maart (vanaf de 28ste) was het officieel, eigenlijk iets daarvoor al, ik zou de Wittenborgh kamer 1-18 of 1-16 ik weet het niet eens meer:P gaan verlaten EINDELIJK! weg bij dat zooitje ongeregeld hahaha, het heeft een hele boel weekenden gekost om de boel op te knappen en de spullen te verhuizen, nu meer dan een half jaar woon ik in het oude huis van Joyce en het bevalt goed, een verhuizing naar Den Bosch zou best nog wellis in 2010 plaats KUNNEN gaan vinden maar daarover meer in 2010!

Tegelijk met de verhuizing ben ik begonnen bij de Gemeente Utrecht, het is begonnen met een proefplaatsing van (ik geloof) 3 maanden en daarna zou gekeken worden of ik mocht blijven of niet, nou.. dat is goedgekomen ik werk er tot de dag van vandaag nogsteeds (oke heb nu vakantie :-P ) en het bevalt super! hoop dat ik het komend jaar te horen krijg dat mijn "jaaraanstelling" verlengd wordt tot een vaste aanstelling! Even afwachten dus nog!

Juni
Bekijk alle logs van Juni hier

In juni ben ik meegeweest met een uitje van de Gemeente Utrecht (van het automatiseringsbedrijf. Waarvoor ik werk). Het wat mijn eerste uitje en het was erg gezellig daar aan de zee!

Ook ben ik na lange tijd weer is bij Dian geweest in Asten, we willen ook nog een keer naar Arnold maar dat is een jarenplan volgen mij, wel heel jammer want Arnold is een goed persoon (we kennen hem van Nash Dom (http://www.Leon4Russia.info).

Juli
Bekijk alle logs van Juli hier

30 juli 2009. . . een blog over de zomervakantie heeft mijn opleiding bij Sonneheerdt (daarna Bartimeus Sonneheerdt, daarna REA College Nederland daarna Bartimeus JA WAT IS HET NOU??? ehm Sonneheerdt doe maar :-P) afgesloten, de newspost van de oude JLMeijer website heb ik uit een backup gevist en gepost, wel een appart idee, de opleiding was in 2005 begonnen en nu dan voorbij, ik ben nog een paar keer daar geweest om wat dingen af te ronden ik mis de oude tijd nog wellis van de eerste 2 jaar, voor de rest is die opleiding zwaar achteruit gegaan, tip: als je regulier kunt, doe dat!

Ook is de internetoplichting van Rachel opgelost, die boekjes zijn eindelijk gekomen na wat hulp van de politie.

Augustus
Bekijk alle logs van Augustus hier

In augustus was de zomervakantie weer voorbij, back to work!

Nog een keer een blog over Sonneheerdt, na 4 jaar...

September
Bekijk alle logs van September hier

In september was Mister X weer in het land (die gek van Radio 538:P).

Samen met Charlie en Rosa ben ik bij Barry Paf geweest van radio 538, dat was heel gezellig, alleen... die T-Shirts hebben we nogsteeds niet gekregen!

Ook heeft LMeijer.nl de 3 jaar gehaald, en we gooien er nog een jaar tegenaan!

Oktober
Bekijk alle logs van Oktober hier

Dat gezijk ook met die Who blocked you on msn dingen, ze zijn nog weken doorgegaan, nu al een hele tijd niet meer gezien gelukkig!

Ook kreeg ik te horen dat mijn oude buren, eigenlijk mijn eerste buren zijn omgekomen bij een luchtballon ongeluk in China.

November
Bekijk alle logs van November hier

November was weer een vol geconfigureerde maand, ff rust mag soms ook wel hoor!

Ik ben bij de HCC dagen geweest met David, Joyce en Delano, heb weer auto gereden in Assen, ben bij familie in Eindhoven geweest waar ik twee bankstellen van heb gekregen (bedankt) en ben bij de verjaardag van Karel geweest in Grave.

Door een storing aan het vodafone netwerk reden er geen trams in Utrecht.

December
Bekijk alle logs van December hier

En toen waren we weer bij december. In december dat leuke verhaal over die kerstkaart die was doorgestuurd! Ik moet hem nog terugsturen, ik vond Joyce haar idee het ding voor 2011 te gebruiken ook wel leuk eigenlijk! Prutserrrrrrssss daar in Deventer! Voor deze "twee bepaalde iemanden" alvast een zuinig 2011 gewenst, heb ik het maar vast gezegd, bezuinidgd weer energie! haha:P

Ik zit nu in week 1 van de kerstvakantie, het is bijna oud en nieuw, iedereen geen gelukkig 2010 gewenst enne tot in 2010!

LMeijer signing off!
Houdoe!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.