Leon Meijer's persoonlijke weblog

Gassen in Assen 2009

Zaterdag 14 november was het weer zover! Gassen in Asse.
Na het succes van vorig jaar ben ik ook ditjaar weer op het TT Circuit geweest in Assen om daar een stukkie auto te rijden!
Ik ben smorgen met de valys gegaan omdat ik geen zin had om met de trein dat hele stuk te moeten doen en er waren ook werkzaamheden dus dat was maar beter ook, en in dat rare Ermelo gaan er geen treinen naar Zwolle eerder dan 06:34....

In Assen aangekomen heb ik ff wat gedronken en gekletst met wat oud-leerlingen van Sonneheerdt en rond 9:00u zijn we naar de baan gegaan om te rijden, de groep waarbij ik ingedeeld was mocht in een Opel Astra rijden, de eerste 2 die gingen rijden maakten alleen een kort rondje ipv het lange rondje dat we vorig jaar deden, na overleg gingen we dan toch de lange ronde rijden.

De 2de ronde die ik zou gaan rijden ging niet helemaal goed, de instructrische was er ineens vandoor met de auto:P Dus heb ik de 2de ronde in een BMW gedaan, die reed wel erg goed moet ik zeggen :-)

Herman heeft een filmpje gemaakt, deze moet ik nog "even" krijgen maar die is zo'n 17MB per halve minuut dus dat wordt nog leuk:P

Na afloop ben ik direct naar huis gegaan, 't was smiddags nou niet bepaald weer om in Assen te blijven;)

Volgend jaar wil ik zeker weer mee doen! Maar 1st 2 december maaris naar de oogarts ook is even een verwijzing vragen voor Visio om de kijken wat er voor mij te fixen is op het gebied van autorijden want er zijn wat technische snufjes op de markt gekomen zoals een kijkertje moet optische lens e.d.

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.