Leon Meijer's persoonlijke weblog

Zomervakantie 2009!

Zozo, donderdag mijn laatste werkdag gehad voor de zomervakantie van het jaar 2008 - 2009, tja dat krijg je als je nogsteeds in "schooljaren" denkt :-P.
Deze zomervakantie heeft eigenlijk wel wat, zo zat ik daar vandaag over na te denken want het beeindigd niet alleen een periode van werk maar ook is er nu OFFICIEEL een einde gekomen aan mijn opleiding bij Sonneheerdt die ik ergens in 2005 begonnen ben, en dat deed mij herinneren aan een newspost die ik geplaatst heb toen der tijd op het oude JLMeijer.com domein, ik heb even de backup van 03-09-2006 erbij gepakt en het bericht "gerestored" zie hier:
(Hoop dat de opmaak een beetje meekomt, 't is wel een troeperige HTML code maar dat is vast niet te zien:P)

~~~~~~

Nieuwspost: 19-08-2005 / 10:09. Geplaatst door: Redactie.

Opleiding ICT Sonneheerdt gestart

Leon is deze week van start gegaan met zijn 2 jarige MBO-ICT opleiding op Sonneheerdt in Ermelo: "Ik ben deze week gestart met de opleiding, we hebben een introductieweek gehad, volgende week zullen we met de lessen gaan beginnen." De opleiding duurt zoals eerder genoemd 2 jaar en Leon "woont" in woonvorm "De Wittenborg" te Ermelo. "De Wittenborg is een soort studentenhuis maar dan voor visueel gehandicapte jongeren die een opleiding volgen, er zijn 2 groepen, ik zit in groep 9, dit is de groep die begeleid wordt met de meeste dingen, ook is er groep 5, deze groep doet ongeveer alles zelf.".~~~~~~

In de vakantie heb ik nog een keer een gesprek met Kees Hofman en Henk ter Haar om het af te ronden enzo maar dan is het echt helemaal klaar bij Sonneheerdt Ermelo (wat nu Bartimeus heet maargoed...).

Zijn we nu toch bijna 4 jaar verder, zal daar maaris een logje over schrijven als het 19-08-2009 is want dan is het precies 4 jaar geleden en anders ga ik wel erg "Off-topic".

Goed de vakantie, tja een rustige vakantie denk ik, ga niet al te veel bijzonders doen in iedergeval lekker uitrusten en wel zien wat er allemaal gaat gebeuren!

Wat dit jaar anders is dan de afgelopen 2 jaar is dat Daddy-O niet speelde in de Heerdt in Putten, wat dan weer wel toevallig is is dat ik wel het stukje gefietst heb vandaag richting Putten samen met Rosa, opzich wel grappig.

Goed, ik zou zeggen iedereen die vakantie heeft/krijgt/whatever een fijne vakantie toegewenst vanaf deze kant en maak d'r wat leuks van!

1 Reactie

Lineair

  • XD  
    Hey Leon,

    Ben momenteel aan 't browsen met opera op mijn nieuwe nintendo DSI. ff alle websites van vrienden enzo in de favo's zetten. En ja dan eens kijken of ik kan posten en ja het ziet erHTML-erig uit!

    grtz XD

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.