Leon Meijer's persoonlijke weblog

Hofstee, Mior-Hofstee, Mior-Ermelo Automatisering en telecon

Of welke andere naam je d'r aan wilt geven:P

Ik schrijf dit logje omdat ik de afgelopen maanden in de statistieken van LMeijer.nl allemaal zoekopdrachten langs zie komen met deze zoektermen op LMeijer.nl

Dat komt vast omdat google in zijn index een aantal logs van mij heeft staan over een "geheime locatie" en "hofstee", "Mior" en "jan-henk hofstee" en nog meer van die namen (Mior Ermelo, Mior hofstee :-P)

Ik heb een jaar bij dat bedrijf gewerkt in Ermelo, toen werd hofstee min of meer overgekocht door Mior, verschillende werknemers gingen toen weg en uiteindelijk ook de baas.
Toen ik wegging riep ik nog... dit bedrijf heet heel snel "Mior Ermelo" al werd dat niet geloofd...

Wat ik wel appart vind is, dat ik het daar naar mijn zin had in het oude pand (eerste pand) in het 2de al ietsje minder en in het laatste eigenljik totaal niet meer, en volgens mij voelde niet alleen ik mij minder goed na die wijzigingen maar ging 't met het bedrijf zelf ook niet de goede kant op (dit zijn mijn gevoelens en deze uitspraak berust niet op interne informatie;)).

Nu, in juli belde ik laatst weer naar hun telefoonnummer en hoorde ik de ingesprekstoon, ik wilde oud-colleage Umarr even spreken, maar kreeg een dooie-lijn toon, toen belde ik 't andere nummer (ik dacht vast een glitch in PBXnSIP) maar ook daar de dead-line tone... Toen ben ik maar Mior Veldhoven gaan bellen en die vertelden mij het volgende toen ik vroeg naar Umarr van Locatie Ermelo:

"Ik ga even voor u navragen . . . . . . . . . Meneer die locatie is "GESLOTEN".", ehhh oké, niet dat ik het ehh niet verwacht had:P maar vond het wel vreemd, heb er een jaar gewerkt, ik vond dat nieuwe pand maar niks, de sfeer in het eerste pand was zo goed (die hing er nog toen ik er later een keer kwam bij een toenmalig klant, echt vet gezellig:)) en dan blijkt het hele zooitje "Hofstee Automatisering en Telecon" uitelkaar te zijn gevallen, dat is toch raar.... of niet:P

Ik ben er in iedergeval optijd weggegaan want wat mij beloofd was (mondeling) "Je krijgt gewoon 3x een contract en daarna werk jij hier gewoon vast" had uiteindelijk toch nooit waar gemaakt kunnen worden.

Het schijnt dat JH en MV weer opnieuw gestart zijn met een bedrijfje iets met "sys" in de naam, vast gejat van in het begin mede-pand-delend bedrijf Basys, succes d'r mee in iedergeval;):P Ik blijf lekker bij de Gemeente Utrecht werken, dat bevalt prima namelijk!

3 Reacties

Lineair

 • GW  
  Ja, JH is een lelijke boef en heeft de boel goed geflest. Ik wens hem en prutser MV weinig succes met Avensys
  • Admn  
   Tja, hij is van z'n schulden af en jullie (Miorsolutions) zitten met de gebakke peren, Twan (Boogers) liep bij jullie stage, Mior komt er wel :-)
   • van Gaatsen  
    Hey daar heb je Jank Henk Hofstee weer..
    http://www.opgelicht.nl/uitzending/2010/ncisdi-december-2010/

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.