Leon Meijer's persoonlijke weblog

Weeris naar Dian 05-06-09

Het werd weeris tijd! Na meer dan 'n jaar!
Gisteren ben ik weer bij Dian geweest, die ik in Rusland heb leren kennen (eigenlijk daarvoor al maar dat was zooo lang geleden dat ik dat niet eens meer echt wist:P). Ik ben smorgens per taxi er heen gegaan, dat begon al goed want ik moest nog iemand ophalen die naar Arnhem moest voor 'n cursus over cliëntenraaden.

In de taxi hoorde ik ook nog het belachelijke verhaal dat hiervoor gepost is op mijn blog over het naaktlopen in je eigen huis.

Om 13:00 was ik in Asten bij Dian, we hebben wat gedronken en de rest van de dag bijgepraat en wat muziekjes geluisterd en foto's bekeken van Rusland, savonds heb ik daar meegegeten, we zouden eigenlijk een patatje gaan doen of naar de chinees maar haar zus zou niet meeëten dus konden wij gewoon daar eten want er was toch genoeg;)

Ook willen we binnekort graag weer een keer naar Arnold want dat is echt al TE lang geleden, maarja iets afspreken gaat vrij lastig omdat we alle 3 nogal druk zijn, maar 't moet gewoon een keer goed gaan komen:).

Savonds ben ik weer teruggegaan met de taxi, maar niet naar Ermelo maar naar Den Bosch, weer een combinatierit... nja jammer.:-P Zondag is de verjaardag van mijn oma namelijk dus om nou eerst naar Ermelo terug te gaan en dan weer naar Den Bosch daar had ik weinig zin in;)

't was in iedergeval weer ouderwets gezellig:)

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.