Leon Meijer's persoonlijke weblog

Van uitstel komt... een verhuizing!

En eindelijk is het dan zover! een logje over de verhuizing, want zoals de meeste van jullie wel zullen weten ben ik verhuisd naar het oude appartement van XD (Joyce).

Door drukte van de nieuwe verhuizing, een nieuwe baan en allerlei andere dingen heeft het even op zich laten wachten maar hier is dan de log over de verhuizing! - van het begin tot het eind.

Het begon allemaal in 2008 toen XD zei dat ze ging verhuizen in juli en aangezien ik van de Wittenborgh af wilde had ik zoiets... nou als het lukt wil ik daar wel gaan wonen, echter liet mijn belachelijke salaris dit niet toe... Ik ben toen in overleg gegaan met mijn toenmalige werkgever Hofstee, echter waren er niet veel mogelijkheden dus ik was bang dat het zou mislukken. Ik ben toen begonnen me soliciteren bij andere bedrijven zodat ik het wel zou kunnen huren, echter zou XD al in juli verhuizen maar dit werd met een maand uitgesteld, ik had dus meer tijd! Echter werd het niet 1x uitgesteld (wat voor XD wel kl*te was natuurlijk want zij wilde graag verhuizen) rond November zo ik kunnen beginnen bij TransIP.nl (waar de domeinnaam LMeijer.nl geregistreerd staat;)) zei boden mij een hele boel mooie dingen! Ik ben hiermee naar Hofstee gegaan die er van schrokken dat ik was gaan soliciteren, dit terwijl ik hun daaran op de hoogte gebracht had... Uiteindelijk kwam Hofstee met het voorstel mijn contract te verlengen voor een half jaar onder dezelfde condities als TransIP, echter ben ik toen gaan onderhandelen wat als resultaat niks positiefs had, het contract werd nu helemaal niet meer verlengt, 23 januari 2009 zou dus mijn laatste werkdag zijn voor Hofstee - ondertussen werd de verhuizing van XD die in juli plaats zou vinden weer uitgesteld, nu zou het februari zijn... -.

Rond de kerst kreeg ik van mijn stagebegeleider een mail van de Gemeente Utrecht doorgestuurd dat zij opzoek waren naar iemand voor Technisch applicatie beheer, hier ben ik uiteindelijk opaf gegaan en dit heeft geleid tot een baan! Door een aantal omstandigheden leek ook dat even in het water te gaan vallen maar gelukkig, dat ging goed... De condities bij de Gemeente Utrecht waren zelfs nog beter dan die van TransIP ! Dat zou betekenen dat de verhuizing definitief door zou kunnen gaan en aan het eind van de carnavalsvakantie rond eind februari heb ik de huurcontracten ingeleverd (ondertussen was XD al verhuizd en stond het appartement leeg, het was dus NU of NOOIT).

Vanaf dat moment was het dus officieel dat ik zou gaan verhuizen, eindelijk weg van de Wittenborgh!

Op 28 maart zijn we begonnen met opknappen van het appartement (ik en mijn ouders) en zo een aantal weekenden achter elkaar gewerkt om de boel in orde te maken, op donderdg 16 april is er zeil gelegd en op zaterdag 25 april zijn alle spullen van de Wittenborgh verhuisd, dit met hulp van Lennart, Richard, Erik en mijn ouders (bedankt!!).

Zoals je ziet... van uitstel komt niet altijd afstel! en in dit geval is dat maar goed geweest ook! De inrichting is nog niet helemaal af, daar moeten nog wat spullen voor gehaald worden maar verder is alles stabiel!

Er zijn ook foto's gemaakt, een aantal is hier te vinden:
Klik...

2 Reacties

Lineair

 • XD  
  Zo op de foto's te zien heb je gelukkig niet zo veel te verhuizen gehad als ik. Ik had gewild dat die dozen gecomprimeerd zouden konden worden. Gelukkig is alles voorbij voor ons alle twee! Het was veel stress allemaal. Vooral al die uitstel heeft veel onzekerheid gehad voor beide situaties.

  Maar de PC's draaien, das het belangrijkste toch?!?

  Heel veel woongenot in mijn oude 127.0.0.1!!! :-)
 • Johannes  
  Moi Leon.
  Veel geluk en vooral heel veel plezier toegewenst in je nieuwe "studio".
  Heb de foto's bekeken en 't ziet er prima uit :-).
  Gegroet,
  Johannes.

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.