Leon Meijer's persoonlijke weblog

Verjaardag en Einde Hofstee

Verjaardag



15 Januari 2009 ben ik alweer 21 geworden, wat gaat 't toch allemaal snel! 2 weken terug heb ik het gevierd in Den Bosch met familie en kennissen dat was erg gezellig! Heb aardig wat geld opgehaald en hierval wil ik een digitale camera gaan kopen (dat roep ik ook al 4 jaar dat ik die wil kopen:P maar nu moet 't maaris gebeuren).

Afgelopen zondag heb ik 't hier in Ermelo gevierd, net als vorig jaar moest Will Frankema 't weer verpesten dus dat begon al leuk op zondag... maar daar wil ik nu niet beginnen:P
Vrijdag was ik rond 18:00 klaar met mijn laatste werkdag (daarover hieronder meer;)). Ik ben door 't klote weer naar het station gefietst om Herman op te halen, hij zou al wat eerder komen om 't een en 't ander voor te bereiden en te kijken naar 't geheugen van een PCtje.

Zaterdag zijn we alle boodschappen gaan doen, eerst naar de AH voor dranken e.d. (dingen die in de koelkast thuishoren) daarna naar de Gall & Gall voor wat alcoholische drank en daarna naar de Lidl en SuperCoop opzoek naar jus de orange ZONER VEZELS maar helaas allen EXTRA VEZELS konden we vinden (als iemand weet waar ze jus d'orange ZONDER die troep verkopen hoor ik het graag want het was NIET te vinden:@). We zijn met winkelwagentje enal vanaf de SuperCoop naar de Wittenborgh gegaan om de spullen hier te lozen en in de koelkast e.d. te stoppen...

Zondagochtend heb ik Johannes, Jaap en Karel van het station gehaald met Herman. Helaas kon ik op Edwin en Erna niet meer wachten omdat ik bezoek om 14:00 verwachte, zo rond 15:00 kwamen Ronald, Lennart, Richard, Joyce, Delano, Miriam, Serge en Loes verder waren ook Fons, Rachel en Roy aanwezig (als ik iemand vergeet... SORRY:P 't waren er in totaal 17, dus... erg druk in de woonkamer van Groep 5). Maar 't ging allemaal goed (op de begeleiding na, maar die had geen uitnodiging:P) 't was erg gezellig er werd veel gekletst en gedaan... rond 17:30 ben ik samen met Herman en Rachel pattat voor de hele groep gaan bakken we hadden ruim 5 kilo patat, een berg frikandellen en kroketten dus dat kwam wel goed!

Tegen de avond heb ik Johannes de zender die hier STOND meegegeven zodat hij kan zenden vanaf nu op de 95.10Mhz;).

Verder zijn Mim (Miriam) en Serge tot een uur of 23:00 gebleven, Erik is ook nog even langsgekomen, we hadden nog wat bittergarnituurtjes dus why not Erik ook ff uitgenodigd (Erik wootn op Nr. 19 dat is een huis dat ook bij de Wittenborgh hoort, maar dan met beperkte begeleiding).

rond 23:10 ben ik alles gaan opruimen e.d. maar plastic borden hoef je gelukkig niet af te wassen:P

't was een erg gezellig en drukke dag!

Einde Hofstee



Al langer is het bekend... mijn baan bij Hofstee (nu eigenlijk Mior Ermelo) erop zit... ik had een aanbod van TransIP gekregen maar dat is uiteindelijk ook niet doorgegaan... Hofstee kwam met een leuk aanbod waar ik eerder niet op inging, ik had een aantal eissen maar dat vonden ze blijkbaar niet leuk en toen werd mijn contract helemaal niet verlengd... Helaas pindakaas nu dus verder zoeken, ik heb een solicitatie lopen bij de gemeente Utrecht en dat lijkt positief te worden dus! Keep up the good work;)

2 Reacties

Lineair

  • Johannes  
    Moi Leon.
    Vond 't gezellig afgelopen zondag.
    Het was goed voor elkaar met de hapjes en sapjes ;-)!
    Nou nu maar hopen dat het bij de gemeente wat gaat worden!
    Gegroet,Johannes.
  • XD  
    He Leon

    Mijn reactie is wel een beetje te laat maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

    Je verjaardag was gezellig. Echt lekker geconfigureerde patatjes in het vol geconfigureerde hok.

    BTW supercoop is duurkoop dat weet je wel he. Whahahahahaha orange juice met vezels!?! Je bedoeld vruchtvlees. Leon ooit gehoord van een citruspers en een zeef dan pers je de sinaasappels zelf uit en filter je de vezels er uit. whahahahaha. Of is dat teveel werk voor een TNO-er. Whahahahahahahaaaa...........

    Je hebt Btw mail van mij.

    XD

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.