Leon Meijer's persoonlijke weblog

Overzichtsblog 2008

Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2008/2009. 2008 was een vol jaar wat echt TE snel is gegaan! Dit jaar zijn er toch weer aardig wat dingen gebeurd en helaas ook wat negatieve dingen. Zo is het nu vakantie maar... ziek zijn is ook als je vakantie zou moeten hebben niet leuk...

En net zoals bij het overzichtsblog van vorigjaar: Voor het laatste nieuws, begin dan te lezen bij december in dit logje;)

Januari
Bekijk alle logs van Januari hier

Op 7 januari is de school weer begonnen dat was me wat met die opleidingscoach van Rachel pfff ze dacht dat Rachel een boddyguard mee had genomen:P.

Verder ben ik ook bij de huisarts geweest omdat ’t niet zo goed ging met mijn gezondheid, helaas is daar tot op de dag van vandaag niet veel aan verbeterd:( (aanstaande woensdag, de 31ste maar weer is gaan).

In december van het vorig jaar heb je al ’t een en ’t ander kunnen lezen over een "geheime locatie" dit was Hofstee Automatiseringsdiensten in Ermelo, hier ben ik op 21 januari 2008 begonnen met werken. Dat beviel erg goed er was een goede sfeer daarzo;).

Verder was januari wel een rustig maandje, uiteraard heb ik mijn verjaardag gevierd, dat verliep niet helemaal vlekkeloos op de Wittenborgh want als begeleiding zonder toestemming op je kamer komt terwijl je opbed ligt… daar wordt je niet blij van…

Februari
Bekijk alle logs van Februari hier

Februari, een druk maandje bij Hofstee, tja die foto... oeps, die ehh tja die komt niet meer SORRY!

Ook bijna vergeten, in januari op mijn verjaardag de 15de heb ik verkering gekregen met Rachel:-)

In de herfstvakantie heb ik een weekje rust genomen samen met Rachel bij haar oma, lekker ff uitrusten dat was hard nodig!

Ja en natuurlijk Valentijnsdag, een dag om niet te vergeten;) stond ze daar ineens bij Lennart waar ik met een smoesje heen gelokt was en eigenlijk helemaal geen zin in had:P wel een geslaagde actie!

Maart
Bekijk alle logs van Maart hier

In maart dan een vertraagd logje over de carnavalsvakantie (hij viel in regio Ermelo dus eigenlijk voorjaarsvakantie).

Verder is Hofstee bezig met een verhuizing, we zijn naar een tijdelijke locatie gegaan aan de Tolweg (2M) in Ermelo, jammer dat we weggegaan zijn bij de horsterweg, ’t was zo’n prachtige locatie...

April

In april zijn er geen logjes geweest, er is uiteraard wel wat gebeurd, namelijk Radio538 koninginnendag 2008! Hier bij ik live bij aanwezig geweest omdat we toch bij de oma van Rachel waren die week dus waarom niet. Helaas was de geluidskwaliteit dit jaar 3x niks, jammer hoor..

Mei
Bekijk alle logs van Mei hier

Mei is de maand van het stukje fietsen, ja ik ging met Jan een begeleider van de Wittenborgh een stukkie fietsen toen klapte toch z’n ketting in 2ën oeps!

Verder ben ik ook op reis geweest met de zender die ik heb, hij was stuk en moest gerepareerd worden hiervoor ben ik helemaal afgereisd naar Groningen.

Juni
Bekijk alle logs van Juni hier

Bijna vakantie!
Ik heb gekookt voor de hele familie op mijn oma’s verjaardag, dat was erg gezellig en ’t was goed te eten! Verder had ik de verjaardag van mijn zusje gehad en ben ik bij Marko geweest (dat is best lang geleden) in zijn huisje in Zeist op de 16de etage (lekker hoog;)).

Juli
Bekijk alle logs van Juli hier

Vakantie! Yes! De eerste paar weken van de vakantie was Rachel er ook dus dat was gezellig, we zijn een paar keer wezen zwemmen en voor de rest lekker rustig aan gedaan! Karel is geweest die heb ik even opgehaald in Nijmegen waar ik die zelfde dag nog ’t één en het ander moest doen... Dus was ’t wel zo handig dat ik hem gewoon ff ging halen.

Ook ben ik ditjaar weer bij Daddy-O in de Heerdt geweest in Putten dat was weer een TOP avond bij Daddy-O, hier was trouwens ook Jan Knoppert van de Wittenborgh die nog wat drankjes betaald had;) dat was wel aardig van hem.

Augustus
Bekijk alle logs van Augustus hier

Vakantie voorbij...

In augustus natuurlijk het Tilburgs weekend met Nino, zijn broer en een vriend van zijn broer. Dat was ’n erg gezellig weekendje;)

Zondag de 31ste zijn we weer bij Daddy-O geweest ditkeer in club "Luxemburg" in Harderwijk, ook dit was erg gezellig en hier zijn we weer wat mensen van school tegen gekomen.

September
Bekijk alle logs van September hier

September.. een vrij volle maand weer.

Natuurlijk LMeijer.nl bestaat 2 jaar op 10 september. En ook heb ik die dag een familiedag gehad bij Caterpillar die was gezellig;)

Enne, herken je ‘m nog?: Knoppertman Juist, de foto van de LMeijer.nl beveiligingscamera, dit zou nog vervolgd worden maar echt een vervolg is er niet meer gekomen, ja dat er niet meer zonder toestemming gecontroleerd is, Mirande de teamleider was er in iedergeval niet blij mee dat er een camera aanwezig was en ook niet dat er zonder toestemming gecontroleerd was.

Verder ben ik nog een weekendje bij familie in Eindhoven geweest, dat was erg gezellig:).

Oktober
Bekijk alle logs van Oktober hier

Ja natuurlijk het weekendje België met mijn ouders, zusje en Rachel. We zijn in Centerparcx geweest vlakbij de grens, dat was zeker geslaagd.

Ook in oktober, was ik met Roy naar de kroeg geweest zonder sleutel, en de begeleiding wilde geen reserve sleutel geven, dan niet maar dan zijn de gevolgen... dat er iemand wakker gebeld wordt:P

Ook ben ik met Marko en Malou bij Halloween geweest in Walibi World, jammer van het pokke-weer maar als ’t even kan volgend jaar weer!

November
Bekijk alle logs van November hier

Radio onbekend, hallo met wie?
Dat was me een leuke uitzending, ’t was een rot stuk reizen met al die spullen (uitzendapparatuur, geheime zender e.d). Maar uiteindelijk was de radio show "Radio Onbekend" een geslaagd iets tot diep in de nacht hebben we uitgezonden op een illigale internet stream en via de 95.10Mhz in de ether!

En natuurlijk ook Gassen! In Assen! Een autorijdag georganiseerd door Bartiméus voor blinden en slechtzienden, helaas was ’t maar kort en was 1 instructeur niet echt super... was het toch een geslaagde dag!

Decmeber
Bekijk alle logs van December hier

Ja natuurlijk Meneerhond.nl is in december weer in zicht gekomen, ik ben samen met mijn ouders, zusje en Marko bij Sevinç en Crispin geweest omdat MeneerHond (Crispin) weg moet bij Sevinç omdat hij was aan zijn poten heeft.

Verder natuurlijk de kerstvakantie, jammer genoeg nogsteeds ziek, woensdag weer naar de huisdokter en voor de rest rustig aan doen... Met oud en nieuw ga ik naar Zeist toe gezellig met wat mensen van Sonneheerdt.

Verder mijn ontslag bij Hofstee, ja want mijn contract wordt niet verlengt dus per 23 januari ben ik weer werkloos, ik ben natuurlijk wel werk aan het zoeken maarja dat schiet niet echt op... Een logje hierover komt binnekort! Door dit "gezijk" bij Hofstee kan ik ook het huis van Joyce niet overnemen waar ik eigenlijk al een half-jaar mee bezig was maarja dat wordt ‘m dus ook niet. Veel negatieve sh*t dus eigenlijk! Ik hoop dat 2009 wat beters te bieden heeft!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.